v dolini reke Soče od 1993

TOP RAFTING d.o.o.

ŽAGA 151

5230 BOVEC

tel: 00386 31 620636

in še drugo

 

V ponudbi imamo še nekatere druge športe – vključno z izposojo opreme!

TEAM BUILDING

V nasem sportnem centru, ki se nahaja v naravi tik ob reki Soči, organiziramo tudi TOP Team Challenge igre - družabne igre, ki so primerne predvsem za vecje skupine. Trajanje priblizno 2 uri 30 minut
 

 ZIP LINE 

Na bližnji soteski UČEJE le 5 min iz našega športnega centra, 10 jeklenic v dožini 250-400m.

Trajanje približno 2 uri

TANDEM PARAGLIDING
Izvajamo v sodelovanju z zadrugo AVANTURA. Svetujemo Vam, da pokličete na 041 718 317 Zepa in se dogovorite z njim za vse podrobnosti. Poleti se ponavadi vzleta z Mangarta in s Stola, pozimi pa s Kanina.

Trajanje leta približno 20-30 minut.

SANKANJE z MANGARTA
Izvajamo v sodelovanju z zadrugo AVANTURA. Svetujemo Vam, da pokličete na 041 718 317 Zepa in se dogovorite z njim za vse podrobnosti.

Zbirno mesto ob dogovorjeni uri na odcepu za Mangart (2 km pred mejnim prehodom Predel). Po 3-kilometrskem odseku mangartske ceste se spustite trikrat! Možno je dnevno ali nočno sankanje.


IZPOSOJA OPREME:
Pred izposojo opreme morate podpisati zagotovilo, da poznate reko Sočo in da ste usposobljeni za uporabo izposojene opreme. Za prevzem le-te založite svoj osebni dokument, ki Vam ga ob vračilu opreme vrnemo. V primeru izgube (dela) opreme morate poravnati nastale stroške. Opremo izposojamo za 4 ure, 8 ur in za več dni.
V ceno izposoje opreme niso vključene dovolilnice za plovbo po reki Soči!

MINI RAFT – komplet
Izposoja mini rafta in vse opreme za 2 osebi: čelada, rešilni jopič, vetrovka, neoprenska obleka (3 mm), neoprenski čevlji, vesli in tlačilka.

KAJAK – komplet
Izposoja kajaka in vse opreme: veslo, krovnica, čelada, rešilni jopič, neoprenska obleka (3 mm), neoprenski čevlji, vetrovka.


Prijave/Informacije

TOP RAFTING d.o.o.
info.toprafting@gmail.com
031 620 636