Dolina Soče je za številne najlepši del Slovenije in najbolj priljubljena destinacija aktivnih iskalcev doživetij. Zato vam v našem TOP rafting centru ponujamo pakete, ki vam omogočajo bodisi večdnevno doživetje doline in aktivnosti v njej, bodisi dneve, ki jih boste napolnili z več kot le eno aktivnostjo. Za vse, ki želite v neskaljeni lepoti tukajšnje narave doživeti čim več (ob tem pa tudi privarčevati kakšen evro)!

Kaj je bolj norega v dolini Soče, kot da združite dve najbolj priljubljeni aktivnosti v njej: rafting in kanjoning?

Cena: 105 EUR/osebo (od 15.4. do 30.6.); 115 EUR/osebo (od 1.7. do 29.9.)

V ceno je vključeno: rafting Standard in kanjoning Sušec, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, vsi transferji, DDV.

Priporočamo:
prvo aktivnost ob 9.00, zatem lahko kosilo, malce počitka, nato drugo aktivnost ob 13.00 ali ob 16.30, če bi želeli daljši »chill-out«!

Gremo najprej na vodo, nato pa še v zrak? Seveda! Rafting na prelepi Soči in nato še na zipline v soteski Učje? Saj to je CRAZY!

Cena: 110 EUR/osebo (od 15.4. do 30.6.); 120 EUR/osebo (od 1.7. do 29.9.)

V ceno je vključeno: rafting Standard in zipline Učja, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, vsi transferji, DDV.

Priporočamo:
prvo aktivnost ob 9.00, zatem lahko kosilo, malce počitka, nato drugo aktivnost ob 13.00 ali ob 16.30, če bi želeli daljši »chill-out«!

3,2,1 ... Bungee! In zatem še rafting! Združili smo dve lepi lokaciji: Solkan pri Novi Gorici in Bovško, in dve super aktivnosti: bungee in rafting!

Cena: 110 EUR/osebo (od 15.4. do 30.6.); 120 EUR/osebo (od 1.7. do 29.9.)

V ceno je vključeno: bungee jumping in rafting standard, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, transferji za rafting, DDV.

Treba je vedeti: Extreme dan je mogoč samo ob sobotah in nedeljah, ko izvajajo bungee skoke; natančen datum skokov se potrdi v četrtek pred prihajajočim koncem tedna. Za prevoz med Solkanom in Žago poskrbite sami.

Priporočamo:
najprej bungee jumping ob 10. uri, zatem lahko kosilo, vožnjo do Žage in drugo aktivnost ob 13.00 ali ob 16.30, če bi želeli daljši »chill-out«!

Najprej vrtoglavi skok v globino in zatem še doživetje v hudourniškem potoku na Bovškem! Združili smo dve lepi lokaciji: Solkan pri Novi Gorici in Bovško, in dve super aktivnosti: bungee in kanjoning!

Cena: 110 EUR/osebo (od 15.4. do 30.6.); 115 EUR/osebo (od 1.7. do 29.9.)

V ceno je vključeno: bungee jumping in kanjoning Sušec, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, transferji za kanjoning, DDV.

Treba je vedeti: Adrenalin dan je mogoč samo ob sobotah in nedeljah, ko izvajajo bungee skoke; natančen datum skokov se potrdi v četrtek pred prihajajočim koncem tedna. Za prevoz med Solkanom in Žago poskrbite sami.

Priporočamo:
najprej bungee jumping ob 10. uri, zatem lahko kosilo, vožnjo do Žage in drugo aktivnost ob 13.00 ali ob 16.30, če bi želeli daljši »chill-out«!

Za vse, ki ste se zaljubili v doživetje hudourniških potokov, njihovih tolmunov, slapov in slapičev...: dva kanjoninga v enem dnevu! Zjutraj (ob 9.00) se odpravimo v razgiban kanjon potoka Sušec, po njem se okrepčamo s kosilom, ob 15. uri pa smo spet pri močeh za nepozabno popoldne v zavetju mogoče Loške stene, v kanjonu potoka Fratarica!

Cena: 150 EUR/osebo (od 15.4. do 30.6.); 155 EUR/osebo (od 1.7. do 29.9.)

V ceno je vključeno: kanjoning Fratarica in kanjoning Sušec, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, vsi transferji, DDV.

TOP 2-DNEVNI PAKETI

Razmišljate, da bi v dolini Soče preživeli aktiven konec tedna ali tedenske počitnice? Potem imamo za vas TOP predlog!

Ponujamo vam dvodnevni paket, ki vključuje prenočevanje v našem TOP rafting centru v vasi Žaga, le 7 km od Bovca in le streljaj proč od reke Soče. Izbirate lahko med spanjem v apartmaju ali v kampu, kjer lahko postavite šotor ali najamete prikupne lesene hiške.

V paket sta vključeni najbolj priljubljeni aktivnosti v dolini Soče: rafting po najbolj razgibani trasi smaragdne reke, primeren tudi za popolne začetnike, in kanjoning Sušec, najbolj priljubljen in najlažji kanjoning v dolini. Obe aktivnosti sta primerni tako rekoč za vsakogar, tudi družine z otroki!

Vabljeni v TOP rafting center, kjer boste čez dan del živahnega športnega vzdušja, zvečer pa se boste lahko po aktivnem dnevu umaknili v umirjeno zavetje vašega apartmaja, šotora ali hiške...

CENIK 2-dnevnega paketa

vključujeapr/majjunjul/avg/sept
2x prenočitev: kamp
2x aktivnost: rafting standard + kanjoning Sušec
125 EUR 130 EUR 145 EUR
2x prenočitev: apartma
2x aktivnost: rafting standard + kanjoning Sušec
165 EUR 170 EUR 175 EUR
2x prenočitev: lesene hiške
2x aktivnost: rafting standard + kanjoning Sušec
185 EUR 205 EUR 235 EUR
  • cena paketa na osebo
  • minimalno 2 osebi in dve prenočitvi
  • dodatni popusti se ne upoštevajo ( razen družine in skupine večje od 10 oseb)
  • v ceno prenočitve ni vključena turistična taksa
Turistična taksa na osebo/noč - odrasli 18+ 2 EUR
Turistična taksa na osebo/ noč - otroci od 7 do 18 let 1 EUR
Turistična taksa na osebo/noč - otroci do 7 let gratis

Galerija

Oglejte si galerijo slik naših dejavnosti.

Kje smo

Lokacija športnega centra in kako priti do nas.

Zakaj Top.si

10 razlogov, zakaj izbrati TOP!

Cenik

Oglejte si cenik naših storitev in paketov.

Ideje

Različne zanimivosti, ki si jih je vredno ogledati.

Vodostaj

Vodostaj: 80 cm
Pretok: 13.70 m3/s
Temperatura: 11.0 °C

Vreme

Vreme 18°C
Podrobno

Vizitka podjetja

Vizitka podjetja