Dolina Soče je za številne najlepši del Slovenije in najbolj priljubljena destinacija aktivnih iskalcev doživetij. Zato vam v našem TOP Rafting športnem centru ponujamo pakete, ki vam omogočajo bodisi večdnevno doživetje doline in aktivnosti v njej, bodisi dneve, ki jih boste napolnili z več kot le eno aktivnostjo. Za vse, ki želite v neskaljeni lepoti tukajšnje narave doživeti čim več (ob tem pa tudi privarčevati kakšen evro)!

Kaj je bolj norega v dolini Soče, kot da združite dve najbolj priljubljeni aktivnosti v njej: rafting in kanjoning?

Cena: 85 EUR/osebo (marec, april, junij, september, oktober); 90 EUR/osebo (julij, avgust) (*popusti za večje skupine, družine in študente!)

V ceno je vključeno: rafting standard in kanjoning Sušec, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, vsi transferji, DDV.

Priporočamo:
prvo aktivnost ob 9.30, zatem lahko kosilo, malce počitka, nato drugo aktivnost ob 13. uri - ali ob 16. uri, če bi želeli daljši »chill-out«!

3,2,1 ... Bungee! In zatem še rafting! Združili smo dve lepi lokaciji: Solkan pri Novi Gorici in Bovško, in dve super aktivnosti: bungee in rafting!

Cena: 85 EUR/osebo (marec, april, junij, september, oktober); 90 EUR/osebo (julij, avgust) (*popusti za večje skupine, družine in študente!)

V ceno je vključeno: bungee jumping in rafting standard, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, transferji za rafting, DDV.

Treba je vedeti: Extreme dan je mogoč samo ob sobotah in nedeljah, ko izvajajo bungee skoke; natančen datum skokov se potrdi v četrtek pred prihajajočim koncem tedna. Za prevoz med Solkanom in Žago poskrbite sami.

Priporočamo:
najprej bungee jumping ob 10. uri, zatem lahko kosilo, vožnjo do Žage in drugo aktivnost ob 13. uri - ali ob 16. uri, če bi želeli daljši »chill-out«!

Najprej vrtoglavi skok v globino in zatem še doživetje v hudourniškem potoku na Bovškem! Združili smo dve lepi lokaciji: Solkan pri Novi Gorici in Bovško, in dve super aktivnosti: bungee in kanjoning!

Cena: 90 EUR/osebo (*popusti za večje skupine, družine in študente!)

V ceno je vključeno: bungee jumping in kanjoning Sušec, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, transferji za kanjoning, DDV.

Treba je vedeti: Adrenalin dan je mogoč samo ob sobotah in nedeljah, ko izvajajo bungee skoke; natančen datum skokov se potrdi v četrtek pred prihajajočim koncem tedna. Za prevoz med Solkanom in Žago poskrbite sami.

Priporočamo:
najprej bungee jumping ob 10. uri, zatem lahko kosilo, vožnjo do Žage in drugo aktivnost ob 13. uri - ali ob 16. uri, če bi želeli daljši »chill-out«!

Za vse, ki ste se zaljubili v doživetje hudourniških potokov, njihovih tolmunov, slapov in slapičev...: dva kanjoninga v enem dnevu! Zjutraj (ob 9.30) se odpravimo v razgiban kanjon potoka Sušec, po njem se okrepčamo s kosilom, ob 15. uri pa smo spet pri močeh za nepozabno popoldne v zavetju mogoče Loške stene, v kanjonu potoka Fratarca!

Cena: 125 EUR/osebo (*popusti za večje skupine, družine in študente!)

V ceno je vključeno: kanjoning Sušec in kanjoning Fratrca, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, vsi transferji, DDV.

Ponujamo vam - šopek! Poseben, edinstven šopek: petih aktivnosti v dolini Soče po vaši izbiri (in za ugodno ceno)! Tako boste doživeli najlepšo slovensko reko in druge naravne posebnosti v dolini na najboljši možni način: v popolnosti. Extremni teden bomo začeli z najbolj priljubljeno aktivnostjo, ki jo v dolini Soče preprosto morate izkusiti, še zlasti, če ste v njej prvič, raftingom! Zatem pa bomo vsak dan izbrali novo aktivnost glede na vaše želje. Kanjoning? Spust s kajakom? Spust s hydrospeedom? Bungee ali zipline? Vse to lahko doživite v naši družbi.

Pa brez skrbi. Četudi boste vsak dan polno aktivni, vam bo ostal čas za raziskovanje drugih znamenitostinin zanimivosti v dolini!

Cena: 210 EUR/osebo *popusti za večje skupine, družine in študente!

V ceno je vključeno: rafting standard, kanjoning Sušec, spust s kajakom, spust s hydrospeedom in bungee/zipline, zavarovanje, brezhibna oprema, licenciran vodnik, vsi transferji, DDV.

Galerija

Oglejte si galerijo slik naših dejavnosti.

Kje smo

Lokacija športnega centra in kako priti do nas.

Zakaj Top.si

10 razlogov, zakaj izbrati TOP!

Cenik

Oglejte si cenik naših storitev in paketov.

Ideje

Različne zanimivosti, ki si jih je vredno ogledati.

Vodostaj

Vodostaj: 119 cm
Pretok: 21.5 m3/s
Temperatura: 6.0 °C

Vreme

vreme 0.5°C
Podrobno

Vizitka podjetja

Vizitka podjetja